sigma portfólió kezelő és ingatlantanácsadó kft.

A SIGMA Portfóliókezelő és Ingatlantanácsadó Kft. 2001. szeptemberében alakult azzal a céllal, hogy elsősorban a FOTEX Csoport részére, másodsorban a Magyarországon jelen lévő, vagy megjelenni kívánó nemzetközi fejlesztő, befektető és ingatlant bérelni vagy vásárolni kívánó cégeknek ingatlannal kapcsolatos tanácsadási szolgáltatást nyújtson.

A társaság kiemelt feladata a FOTEX Csoport igen jelentős ingatlanportfóliójának bérbeadással történő gazdaságos hasznosítása. A portfólióban a döntő hányadot alkotó kiskereskedelmi üzletek és a SUGÁR Üzletközponton túlmenően irodaházak, raktárépületek és új fejlesztésre váró ingatlanok egyaránt találhatók. A SIGMA, célkitűzésének megfelelően, a kiskereskedelmi ingatlanok bérbeadása és ezzel kapcsolatos tanácsadás terén ért el komoly eredményeket és ezen a területen rövid idő alatt a piac egyik vezető tanácsadó cégévé vált.

A SIGMA munkatársai a nemzetközi és a hazai viszonyokat egyaránt jól ismerő, az ingatlanpiac valamennyi szegmensében jelentős szakértelemmel és sok éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkeznek.

A cég a közel jövőben a portfóliójában lévő kb. 700.000 m2 felépítményes és kb. 1.500.000 m2 belterületi, fejlesztésre alkalmas ingatlan kínálatát jelentősen bővíteni szándékozik, egyúttal tevékenységi körét nemzetközi ingatlanpiaci tranzakciókkal egészíti ki.